Running towards infinity

 

Running towards infinity zo voelt het ontwerpen van uitdagend onderwijs momenteel. En niet het ontwerpen van het onderwijs zelf maar het samenvoegen van alle onderdelen die erbij horen tot een goed lopend 😉 geheel.

5 dagen duurde het voordat het duo Yamashita & Kobayashi het pad door joggen gevormd hadden. Meer of minder dan 5 dagen duurde het voordat ik   de basis kon leggen voor mijn ontwerp. Wat het moest gaan worden was al bekend maar hoe? Deze vraag ben ik momenteel aan het beantwoorden. Ik weet dat ik te laat ben voor de officiele nominatie maar wil toch mijn halfproduct op mijn blog plaatsen. Een halfproduct omdat ik het leerplan ontwerp er even uitgehaald heb. Dit staat in de steigers maar vraagt nog wat poetswerk, waar ik zo weer mee verder ga, verder met het inslijten van de voornemens die ik mezelf bij het maken van dat product gesteld heb. En stiekem, stiekem plaats ik het toch op het centrale blog. Ook al ben ik te laat, het kan geen kwaad mensen even mee te laten kijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de performance van Yamahita & Kobayashi, bekijk dan onderstaand filmpje. Het duurt geen vijf dagen, dat beloof ik je.

Advertenties